Ihmisoikeuskeskus hakee harjoittelijaa

15.4.2015

Eduskunnan oikeusasiamiehen kanslian yhteydessä toimivassa Ihmisoikeuskeskuksessa on avoinna korkeakouluharjoittelijan tehtävä syksyllä 2015.

 

Tehtävän kuvaus: Harjoittelijan tehtävänä on avustaa Ihmisoikeuskeskuksen johtajaa ja asiantuntijoita keskukselle säädettyjen tehtävien hoitamisessa. Käytännössä tehtävät liittyvät muun muassa tilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen sekä tiedottamiseen. Ihmisoikeuskeskuksen tehtävistä on säädetty eduskunnan oikeusasiamiehestä annetun lain 19 d §:ssä.

 

Kelpoisuusvaatimus: Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat soveltuvat, jo pitkälle edenneet opinnot tai muu tehtävien edellyttämä koulutus ja kokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää perustietoja perus- ja ihmisoikeuksista sekä erinomaisia järjestelykykyjä ja tietotekniikan hallintaa (kotisivujen päivitys, fb-postaukset, sähköinen kalenteri ym.), suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

 

Palkkaus: Tehtävään toivotaan hakijoita, jotka ovat oikeutettuja harjoittelijatukeen.

 

Turvallisuusselvitys: Nimitettäväksi esitettävästä voidaan tehdä hakijan suostumuksella ennen nimitystä turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 177/2002). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista on tarkempia tietoja osoitteessa www.poliisi.fi/supo.

 

Aloitus: Sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2015.

 

Tehtävän kesto: 2–3 kuukautta

 

Muuta: Tehtävään toivotaan sekä nais- että mieshakijoita.

 

Lisätietoja: Ihmisoikeuskeskuksen johtaja Sirpa Rautio ajalla ke 22.4.2015 klo 10–11.30, puh. (09) 432 3780.

 

Hakemuksen toimittaminen: Ihmisoikeuskeskuksen johtajalle osoitetut hakemukset, joita ei palauteta, on toimitettava eduskunnan oikeusasiamiehen kanslian kirjaamoon (Pikkuparlamentin rakennus, Arkadiankatu 3, Helsinki; postiosoite 00102 Eduskunta tai oikeusasiamies@eduskunta.fi) viimeistään pe 24.4.2015 klo 16.00.