FRA: 2. HLBTI-kysely avattu. Vastausaikaa 7.7.2019 asti

29.5.2019

Kyselyyn toivotaan vastauksia kaikilta, jotka katsovat olevansa HLBTI-ihmisiä ja jotka ovat vähintään 15-vuotiaita ja asuvat Euroopan unionissa, Serbiassa ja Pohjois-Makedoniassa.

Vuonna 2012 Euroopan perusoikeusvirasto teki kyselyn saadakseen tietoa HLBTI-henkilöiden kokemuksista EU:n alueella. Tähän ensimmäiseen kyselyyn vastasi kaikkiaan 93.000 henkilöä.

Vuonna 2019 toteutettava jatkokysely pyrkii auttamaan EU:ta ja sen jäsenmaita edelleen vahvistamaan HLBTI-henkilöiden ihmisoikeuksien toteutumista. Näiden kahden kyselyn tuloksia vertaamalla voidaan tarkastella syrjinnän vastaisten toimien tehokkuutta ja edistää yhdenvertaista osallistumista yhteiskunnassa..

Vuoden 2019 kysely on toinen lesboja, homoja, biseksuaaleja, transihmisiä, intersukupuolisia sekä ei-binäärisiä ihmisiä ja muita muunsukupuolisia ihmisiä käsittelevä koko Euroopan laajuinen kysely. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaikilta, jotka katsovat olevansa HLBTI-ihmisiä ja jotka ovat vähintään 15-vuotiaita ja asuvat Euroopan unionissa, Serbiassa ja Pohjois-Makedoniassa.

Kysymyksiin vastaaminen vie noin 20 minuuttia. Kysely on auki verkossa 7.7.2019 asti.

Jos sinulla on muutama minuutti enemmän aikaa ja haluat kertoa omista kokemuksistasi, olet tervetullut antamaan lisätietoja tutkimuksen lopuksi.

Voit palata muuttamaan vastauksiasi koskettamalla tai napsauttamalla kohtaa ”TAKAISIN”.

 

Linkki kyselyyn (kieltä voi vaihtaa kyselyn yläkulmasta)

Lue lisää kyselystä

Lue lisää EU:n perusoikeusviraston HLBTI-työstä